Parazita gitárnyitás, Cápa akvárium

Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba Augusztus harmadik hétfőjének estéjén ismét fantasztikus hangulat uralkodott a gyulai várkertben. A zenekedvelők újabb kivételes élményekkel gazdagodhattak.

  1. Gyulai Hírlap - A Honeybeast stíluskavalkádot és fantasztikus hangulatot hozott Gyulára
  2. Az emberi keresztezett féreg három jellemző jele

A jókedvről ezúttal a szegedi parazita gitárnyitás Honeybeast zenekar gondoskodott, akik parazita gitárnyitás án a gyulai Rondella terasz színpadán adtak koncertet. Napjaink egyik legismertebb alternatív rock-együttese — Tarján Zsófia énekBencsik-Kovács Zoltán gitár, vokálTatár Árpád gitárLázár Tibor basszusgitárKovács Tamás dobKővágó Zsolt billentyű, vokál — több mint ezer embert mozgatott meg és csábított a várkertbe.

Gyulai Hírlap - A Honeybeast stíluskavalkádot és fantasztikus hangulatot hozott Gyulára

A koncerten a legapróbb lurkóktól kezdve, a tinédzsereken keresztül, az idősebb korosztályig, minden generáció jelen volt. A Honeybeast zenekar — bár alternatív rock-együttesként tartjuk számon — többféle zenei stílust felvonultató repertoárral érkezett a gyulai fellépésre.

Лишь один процент первородящих матерей разрешается от бремени ранее чем за четыре недели до срока, и почти всегда вследствие каких-нибудь осложнений или из-за наследственности. Кстати, у вас в семье никто не рождался недоношенным.

Produkciójuk során főként pop-rock nótákat hallhattunk, de gyakran csendültek fel a reggae vagy a jazz stílusjegyeit magukon hordozó dalok, latinos dallamok és keleties énekbetétek is. Koncertjükön főként saját szerzeményeiket hallhattuk, így a Portugál, az Isten álma, valamint első albumuk címadó dala, a Parazita is elhangzott — ezek mellett néhány feldolgozás is gazdagította a repertoárt.

A zenészek — köztük a gyulai gyökerű dalszerző-gitáros-vokalista, Bencsik-Kovács Zoltán — profi játékukkal stabil alapot nyújtva támogatták Tarján Zsófia énekesnő középmagas, kissé fátyolos hangját, ami végül hatalmas tapsokat, óriási mosolyokat, fütyüléseket és sikolyokat váltott ki a közönség tagjaiból. Tarján Zsófia az együttes legaktívabb és legközvetlenebb tagjának bizonyult: folyamatosan táncolt, ugrált és tombolt a színpadon, de gazdag arc- és kézjátékkal segítette a dalok mondanivalójának kifejezését is.

  • А потом придется запасаться заново".
  • Арчи может показать вам, к сколь тяжелым последствиям для всей колонии в целом приводят огромные затраты на граждан, чей суммарный вклад является относительно низким.

A koncert során a frontember folyamatosan táncra, tapsra és éneklésre buzdította a jelenlévő tömeget, sőt egy igazán megőrülős, rockos zenei résznél még a deszkákról is leszaladt és a színpad előtt táncoló gyermekekhez csatlakozva, együtt ugrált saját közönségével.

Képzett, tiszta hangjával és elsöprő jelenségével könnyedén elnyerte a közönség figyelmét — ezt valószínűleg édesanyjától, Hernádi Judit színművésznőtől örökölhette.

Cápa akvárium

A koncert nem is végződhetett volna ütősebben. Az est utolsó számaként ugyanis a várva várt A legnagyobb hős című Honeybeast nóta is felcsendült, amely tökéletes zárása volt a közel másfél órás produkciónak. A rádiókból már jól ismert dalt a több száz fős tömeg egy emberként énekelte — még az is, aki sosem hallotta azelőtt. Tarján Zsófia.

Hirdetés Viszont több tucat jegy cserélhet gazdát olyan oldalakon, mint a Viagogo vagy a StubHub, amiket a szakma csak parazita jegyárusító helyeknek hív.

Lásd még