Paraziták grapefruit, Erba Vita FitoTree grapefruit és teafa kapszula - 60db » prohungaris.hu

Bioextra Grapefruit mag kivonat csepp családi kiszerelés - 4x20ml - prohungaris.hu webáruház
Hatályos: Az adatok kezelésével összefüggésben Szolgáltató mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a Honlapot igénybe vevő felhasználókat a Honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintett felhasználó jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. A Honlapról elérhető alábbi felületre, szolgáltatásokra vonatkozó adatkezelési szabályok külön tájékoztatókbantalálhatóak, amelyek az adott felületeken érhetőek el: Karrier, Hírlevél, Törzskártya, Sportolói jelentkezés. A cookie-val kapcsolatos részletes adatkezelési szabályok szintén külön tájékoztatóban találhatóak.

Miért a Grapefruitmag Cseppet? Kutatások a grapefruitmaggal Kutatások során kimutatták, hogy a grépfrútmag kivonata nagy számban tartalmaz a szervezetben a szabadgyökök elszaporodása ellen harcoló antioxidánsokat, továbbá kórokozó ellenes hatóanyagokat, valamint olyan növényi eredetű tápanyagokat, mint a bioflavonoidok.

Téged is megtámadtak? Akkor itt a helyed!

A bioflavonoidok egyike, ami a grépfrút magjainak a kivonatában is megtalálható, az a heszperidin, amely a parketta paraziták jellegzetesen jelen lévő vegyület, immunrendszer stimuláló és erősítő tulajdonságairól ismert.

A grapefruitmag kivonatok kémiai vizsgálatai során kimutatták a C-vitamin, E-vitamin, tokoferol, citromsav, liminoid és egyéb nyomelemek jelenlétét.

paraziták grapefruit

Úgy találták, hogy számos baktérium és vírus ellen, mint például az E-coli, hatásosan alkalmazható. A grapefruitmag csepp kiálta az idő próbáját Az évek során a grapefruitmag kivonatának az alkalamzását hatékonynak találták Helicobacter pylori, Shigella, Staphylococcus, Pseudomonas aeruginosa, Giardia lamblia, Diplococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Mycobacterium spp.

paraziták grapefruit

A megfigyelés eredményei szerint a kivonat antioxidáns hatóanyagai támogathatják a hasnyálmirszövetek védelmét, és elősegíthetik a hasnyálmirigy jobb véráramlását. A grapefruitmag kivonatot eredetileg Jacob Harich fejlesztette ki, jó 30 évvel egyes adatok szerint t írtunk akkor Harich egy német orvoskutató volt, aki az Egyesült Államokba emigrált, hogy tanulmányait az USA-ban folytathassa.

A paraziták komoly veszélyt jelentenek mindannyiunkra

A gainesville-i Floridai Egyetemre járt, szabadidejében pedig hobbikertészként is tevékenykedett. A grapefruit magjának baktériumellenes hatásaira éppen egy kertészeti manőver során figyelt fel: a komposzthoz hozzáadott grapefruit magok meglepő módon nem kezdtek el rothadni. Harich ezután alaposan szemügyre vette a gyümölcsöt, különös figyelemt szentelve annak magjaira.

larva of insect inside a human arm

A német kutatónak szembetűnő volt, hogy a grépfrútmag folyékony állagú kivonata a nyelven kesernyés érzetet kelt, ezért azt gondolta, hogy kell lennie valami jellegzetes jótékony hatásnak, ami ebből a kesernyés ízből fakadhat! Az általános vélekedés szerint Dr.

Azonban Dr. Harich-nek jelentős segítséget és támogatást nyújtott Dr. Steven Otwell és Dr. Wayne Marshall, az élelmiszer-mikrobiológia neves kutatói.

paraziták grapefruit

Hosszas vizsgálódást követően mindhárman egyetértettek abban, hogy a paraziták grapefruit kivonata hátékony baktériumölő és fertőtlenítő hatásokkal rendelkezik.

Harich munkájának az eredményei az es években kezdtek megtérülni. Harich munkájának elismerésének tekinthető az is, hogy manapság a grépfrútmag kivonatát a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben egyaránt alkalmazzák fertőtlenítő szerként.

Leírás Erba Vita FitoTree grapefruit és teafa kapszula A grapefruitmag kivonat a nyálkahártya szintjén hangsúlyos védő és antioxidáns hatású. A teafaolaj kutatásokkal alátámasztott mikrobaölő tulajdonsággal rendelkezik. A rozmaring fertőtlenítő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és májvédő hatású. A fehér kakukkfű baktériumölő, csíraölő, fertőtlenítő és köptető hatása hozzájárulhat a húgyúti és gyomor-bélrendszeri rendellenességek és a légzőrendszer fertőzéseinek kezeléséhez.

Többek között Európa szerte is használják, például paraziták grapefruit állatoknál a szalmonella és E-coli baktériumok által okozott fertőzések megelőzésére.

Lásd még