Féreghajto paszta

Ferdocat gél, paszta--egyszerű féregtelenítés, könnyű haszná

felnőttek gyógyszerek férgek vélemények

Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma caninum Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Aszcariasis biohelminthiasis Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi teknősök, papagájok, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve.

A részletes tájékoztató a termék mellé csomagolt használati utasításban megtalálható. Átmenetileg hasi fájdalmak és hasmenés jelentkezhet, ha erős a féregfertőzöttség és egyszerre sok féreg ürül.

ha a szemölcsök viszketnek

Túlérzékenységi reakciók, mint bőrkiütések, csalánkiütés és ödéma nagyon ritkán fordulnak elő. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost! Tüdőféreg fertőzöttség esetén a kezelést 21 napig folytassuk.

petesejt férgek emberek tüneteinek kezelése

Az állatok kezelését a természetes újrafertőzödés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan 3 havonta 7, Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Féreghajto paszta injektoron 15 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

  • Я наметил маршрут, основываясь на своих представлениях о твоих интересах и исходя из того времени, которым мы располагаем.
  • Накамура шагнул к .
  • Николь внимательно осмотрела Ричарда, но не обнаружила ничего опасного - только порезы и царапины.
  • Скривившись, Ричард покачал головой.

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra. Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni.

kerek féreg hatás a testre

Lásd még